点评详情
发布于:2019-11-19 14:58:28  访问:2 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
ΣΚΑΪ Εισαγγελέας Rihanna NTETEKTIB ΑΘΗΝΑ Έφοδος εισαγγελέων στην ΕΠΟ
NTETEKTIB ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Ο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ προϊστάμενος ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ της αθλητικής εισαγγελίας Χάρης Λακαφώσης, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ο αθλητικός εισαγγελέας Α. Κορέας και οι αντιεισαγγελείς ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Χ. Μασταραντωνάκης, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Γ. Στεφανάτος προχώρησαν σε έρευνα εφτά ωρών...\"
Έφοδος εισαγγελέων στην ΕΠΟ NTETEKTIB ΑΘΗΝΑ
Ο προϊστάμενος της αθλητικής εισαγγελίας Χάρης Λακαφώσης, ο αθλητικός εισαγγελέας Α. Κορέας και οι αντι εισαγγελείς Χ. Μασταραντωνάκης, Γ. Στεφανάτος προχώρησαν σε έρευνα εφτά ωρών«Φύλλο και φτερό» έκαναν τα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή αλλά και την αποθήκη τέσσερις εισαγγελείς και κατέσχεσαν τον σέρβερ.
Στην έρευνα στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που διήρκησε επτά ώρες συμμετείχαν ο προϊστάμενος της αθλητικής εισαγγελίας Χάρης Λακαφώσης, ο αθλητικός εισαγγελέας και αναπληρωτής πρόεδρος της νομοπαρασκευαστικής επιτ ροπής της ΓΓΑ, Αριστείδης Κορέας και οι αντι εισαγγελείς Χαράλαμπος Μασταραντωνάκης, Γιώργος Στεφανάτος.
Εκτός από τις πλαστές ενημερότητες, η εισαγγελία πρόκειται να ερευνήσει και το θέμα με την έκδοση επαγγελματικών δελτίων ποδοσφαιριστών σύμφωνα με τη «Δίκη στον ΣΚΑΪ».
NTETEKTIB ΑΘΗΝΑ NTETEKTIB ΑΘΗΝΑ ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες
Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησηςΆμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.
Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».
Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.
Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.
Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί ένα ποσό στους Δήμους και έχει ζητηθεί η συνδρομή της Ελληνικήςastynomia.grΑστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου. NTETEKTIB ΑΘΗΝΑ Στα Σκόπια ο Νίμιτς για το θέμα της ονομασίας
Το απόγευμα η συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ – Αναμένεται να δει από κοντά και τον ΓκρούεφσκιΣτα Σκόπια βρίσκεται ο Μάθιου Νίμιτς προκειμένου να συνομιλήσει με την πολιτική ηγεσία της γειτονικής χώρας, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για την εξεύρεση λύσης στο θέμα του ονόματος.
Ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ θα παραμείνει στην ΠΓΔΜ για δύο ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων αναμένεται να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Νίκολα Γκρούεφσκι και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκολα Πόποσκι.
Σήμερα το απόγευμα πάντως, ο κ. Νίμιτς θα δει από κοντά τον πρόεδρο της χώρας Γκιόργκι Ιβάνοφ, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του τελευταίου.
Ο κ. Νίμιτς μετέβη στα Σκόπια αμέσως μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Αθήνα.
Τη Δευτέρα συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος του παρουσίασε τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης για τις μέχρι σήμερα εξελίξεις, για την προοπτική των συνομιλιών, καθώς και για τις ιδέες και προτάσεις του διαμεσολαβητή, υπογραμμίζοντας την ετοιμότητα της wikipedia.orgΕλλάδας να συμβάλλει ενεργά στη συνέχιση της διαπραγματευτικής διαδικασίας.
NTETEKTIB ΑΘΗΝΑ
source: http://www.protothema.gr/sports/article/325492/efodos-eisaggeleon-stin-epo/
NTETEKTIB ΑΘΗΝΑ…
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
当前位置
脚注信息

版权所有 Copyright(C)Since 2019  初缘美体服务有限公司